Boekenbal debuut

15 maart 2016

De Duitse auteur Karen Köhler debuteerde niet alleen met haar verhalenbundel Wir haben Raketen geangelt (in Nederland verschenen als Vuurpijlen vangen bij uitgeverij Podium), maar maakte afgelopen vrijdag ook haar debuut op het Boekenbal. Karen Köhler is sinds 15 februari t/m 31 maart te gast als writer in residence in de Schrijversresidentie aan het Spui. Op deze plek worden sinds 2006 buitenlandse auteurs uitgenodigd om tijdelijk te wonen en te werken. In het kader van het thema van de Boekenweek: Duitsland, onder het motto Was ich nog zu sagen hätte was ze samen met een aantal andere Duitse auteurs te gast op het Boekenbal. Over haar ervaringen tijdens het Boekenbal ‘schreef’ ze de volgende column.

Benieuwd wat Karen allemaal doet tijdens haar verblijf in Nederland? Kijk op de site van het Letterenfonds.

Koehler_Boekenbal01

Koehler_Boekenbal02

Koehler_Boekenbal03

Koehler_Boekenbal04

Foto Karen Köhler: Julia Klug